MOSCOW | PROGRAM TAYANGAN UMUM SURAU AL-MAI

0 comments

AZAM MAI.jpg

Assalamualaikum wbt.

Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah,baru-baru ini,pada 22 Mac 2014,pihak AZAM Moscow telah berjaya mengadakan satu program tayangan umum bertempat di Hostel MAI.Tujuan program diadakan adalah untuk menyantuni masyarakat pelajar yang menetap di hostel tersebut.Program ini juga diadakan bagi mengeratkan lagi jalinan ukhwah yang telah terbina antara pihak AZAM dan pelajar MAI.
Presiden AZAM Russia,saudara Ilham Muntari turut hadir dan telah memberikan sedikit kata kata aluan sebelum tayangan dimulakan.Makanan dan minuman turut disediakan sepanjang tayangan berlangsung.Pihak ekonomi AZAM juga turut berjaya mengadakan jualan kepada pelajar yang hadir.
AZAAM.jpg

Tayangan berakhir pada jam 10.30 malam,disusuli pula dengan sesi perkongsian ibrah daripada para penonton yang hadir.Masing-masing memberikan isi pengajaran yang cukup bermakna untuk dikongsi bersama daripada cerita yang telah ditonton tersebut.
REPORT AZAM.jpg
Program diakhiri dengan solat Isyak secara berjemaah dan jamuan makan malam.
Diharapkan agar program sebegini dapat lagi diteruskan pada masa hadapan dan di sini pihak AZAM Moscow merakamkan ucapan terima kasih kepada pelajar yang hadir dan memberikan kerjasama sepanjang program berlangsung.

Wallahua'lam.Post a Comment