MOSCOW | REHLAH KITA 2014

0 comments
Bismillahirramanirrahim.
Assalamualaikum wrt,

Alhamdulillah, AZAM Moscow sekali lagi dengan izin Allah swt berjaya mengadakan satu lagi program yang dinamakan Rehlah KITA 2014.

Rehlah tersebut telah berlangsung pada ahad 25 Mei 2014 yang lalu bermula jam 10 pagi dan berakhir sekitar jam 2 petang.Dalam program tersebut, pihak AZAM Moscow telah menyediakan ayam bbq kepada para pelajar yang hadir disamping para pelajar juga turut datang dengan berbagai variasi makanan dan minuman untuk dikongsi bersama.Terima kasih diucapkan!Beberapa aktiviti lain turut dijalankan dan Alhamdulillah rata-rata pelajar terhibur dengan aktiviti tersebut.Semoga ukhwah yang dibina ini akan terus subur antara kita, kami AZAM Moscow mendoakan anda semua berjaya dalam pelajaran masing-masing di Rusia bumi Tarbiyah ini.

Dan (Dia lah) yang menyatu-padukan di antara hati mereka (yang beriman itu). Kalaulah engkau belanjakan segala yang ada di bumi, nescaya engkau tidak dapat juga menyatu-padukan di antara hati mereka, akan tetapi Allah telah menyatu-padukan di antara (hati) mereka. Sesungguhnya Ia Maha Kuasa, lagi Maha Bijaksana.
Al-Anfal: 63
Wallahua'lam.Post a Comment