Ahlan Wasahlan

2 comments
Bismillahirrahmanirrahim..

Patah tumbuh hilang berganti; para pelajar tahun akhir yang telah menghabiskan perjuangan menuntut ilmu selama 6 tahun sudah mula pulang ke tanah air dan kekosongan itu kini bakal diganti dengan pelajar-pelajar baru yang bakal meneruskan kisah perjuangan mereka pula di bumi Russia ini. Sebagai persediaan awal untuk kehidupan sehari – hari di bumi salju ini, pihak AZAM Russia telah menyediakan senarai kelengkapan yang boleh dijadikan rujukan. Semoga menjadi modal insan yang hebat di bumi Russia.

Moscow Kremlin


Klik di sini.

Jika ada apa-apa soalan, bolehlah diajukan di sini. InsyaAllah kami akan cuba membantu.

Wallahua'lam..


2 comments:

  1. Assalamualaikum..
    saya Kairil Nizam pelajar baru yang akan belajar ke First Moscow State Medical University pada bulan ogos ini 2013.saya ingin bertanya berkenaan barangan yang perlu dibawa ke moscow untuk masa ini.saya difahamkan yang keadaan cuaca di moscow sekrang adalah musim sejuk.Saya ada sedikit kekeliruan tentang barang yang perlu di bawa ke sana.Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Wasalam wbt. InsyaAllah waktu yang saudara akan tiba adalah musim luruh. Suhu sekitar 10 hingga 20 darjah selsius. Suhu adalah sangat berbeza dan bertukar setiap hari. Saudara disarankan untuk membawa jacket/sweater. Sekiranya keadaan masih sejuk, boleh memakai 2 lapis t shirt, atau memakai 2 lapis sweater. Dalam masa seminggu, insyaAllah tubuh badan saudara akan biasa dengan suhu di sini.

    Untuk peralatan, boleh rujuk list yang telah disiapkan oleh team media azam pada link di atas.

    ReplyDelete